De Kroon (corona) op de schepping

0 Comments

Wat zou er gebeuren als we onze ego’s eens zouden laten voor wat het is; op gedachten gebaseerde waanideeën, gebakken lucht dus.

Onze ego’s zorgen ervoor dat we het zicht zijn kwijt geraakt op wie we als mensen werkelijk zijn. De Kroon (corona) op de schepping! Goddelijke creaties, die van nature vol Liefde, Bewogenheid en Passie zijn.

Hoe geweldig wat er op dit moment gebeurd, nu corona over de wereld raast. Ik zie bij steeds meer mensen die Liefde, Bewogenheid en Passie voor medemensen naar boven komen. Het zat er altijd al in, maar nu er nood aan de man is, wordt de Kroon op hun hoofden gezet.

Johan Cruijff zei het al: Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Ik zou daar in deze situatie van willen maken: Elke rampspoed (corona) brengt een Kroon (corona) met zich mee.

Mensen, laat je niet regeren door angst en zorgen, dat is namelijk het ego dat van zich laat horen. Laat het ego voor wat het is, gebakken lucht! Haal het goddelijke in jezelf naar boven en zet die Kroon op je hoofd! Daar wordt iedereen gelukkig van!

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *