Van Brein naar Bewustzijn

De schepping zucht en wacht met reikhalzend verlangen op het openbaar worden van de zonen van God, die bevrijd zijn van de vergankelijkheid en leven in de heerlijkheid van de vrijheid van de kinderen Gods.” (Romeinen 8:20,21)

Paulus noemt ons lichaam een tempel van Gods Geest. Openbaar worden als zoon van God (m/v) gebeurt als we het heilige van onze tempel binnengaan. Leven vanuit het heilige van onze tempel brengt Licht, kracht (zalving), voorziening, rust, vrede, vreugde, vrijheid en dankbaarheid met zich mee. Alleen vanuit het heilige van onze tempel (ons lichaam) is het mogelijk om in onze bestemming te gaan wandelen. Onze manier van denken (mind-set) kan ons echter gevangen houden in de voorhof van onze tempel; een metafoor van een leven waarin we ons identificeren met de buitenkant (de oude mens; het ego). We kunnen wel rationeel geloven in allerlei christelijke dogma’s, maar dat brengt ons nog niet in het heilige van onze tempel. Daarvoor is het nodig dat we ons bewust worden van onze Christus-identiteit.

Wil jij vanuit de voorhof het heilige van de tempel van jouw lichaam binnengaan en zodoende tot het volle leven komen? Volg dan ons coachingstraject Van Brein naar Bewustzijn! 

Tijdens dit traject onderga je een diepgaande transformatie van een leven vanuit je hoofd (brein) naar een leven vanuit je Christus-identiteit (bewustzijn), waardoor je tot je bestemming zal gaan komen.

Wat gaan we tijdens dit traject doen?
We gaan het uiteraard hebben over het proces dat ons van Brein naar Bewustzijn brengt. We richten ons daarbij op drie gebieden. Allereerst de vernieuwing van denken. Oude overtuigingen loslaten kan soms heftig zijn, daarom hebben we veel aandacht voor hoe jij het proces beleefd en doen we er alles aan dat je onderweg niet opgeeft. Verder zal er ruim aandacht zijn voor innerlijke genezing van pijn, verdriet en teleurstelling uit het verleden en (indien van toepassing) ook voor lichamelijke genezing. Dit opent de weg naar een leven vanuit je bewustzijn in plaats van je brein. Als laatste richten we ons op de roeping die God op jouw leven heeft gelegd, zodat jij in je bestemming kunt gaan wandelen.

Hoe ziet het Van Brein naar Bewustzijn traject er uit?
Het traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we onder andere de wederzijdse verwachtingen. We houden van beiden kanten het recht om na dit gesprek af te zien van een vervolg. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je na het gesprek de indruk hebt gekregen dat dit traject toch niet bij jou past.

Ben je na het kennismakingsgesprek nog steeds enthousiast, dan volgen er nog zes afspraken. De gesprekken zullen wekelijks of tweewekelijks plaatsvinden. Met het kennismakingsgesprek meegerekend gaat het dus in totaal om zeven afspraken, waarvan de laatste afspraak een evaluatiegesprek zal zijn. Elke afspraak zal tussen de 60 en 90 minuten duren.

Wat zijn de kosten?
Zie de pagina met onze tarieven.

Aanmelden
Ben jij klaar voor de tweede helft van je leven en wil je een belangrijke stap zetten naar het wandelen in de Geest, om zo in je bestemming te gaan wandelen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via de knop hieronder. Ben je getrouwd of heb je een levenspartner, dan dagen we je uit om het traject gezamenlijk te doorlopen.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.