Welkom

Verlang jij ernaar om meer in en vanuit de kracht van de heilige Geest te leven? Wil jij het koninkrijk van God meer zichtbaar zien worden in je leven en in de wereld om je heen? Wil jij maximaal tot je doel komen en God verheerlijken met je lichaam?

Dan ben je bij Coachingspraktijk Overduin aan het juiste adres.  Negen van de tien keer zijn het onze overtuigingen die een belemmering vormen. Hoe dieper deze overtuigingen geworteld zijn, hoe meer invloed ze uitoefenen op ons leven van alledag. Onze binnenwereld bepaalt namelijk hoe onze buitenwereld eruit ziet. We zullen hier tijdens de coaching uitgebreid bij stilstaan.

Onze manier van coachen kenmerkt zich als rustig, empathisch en vanuit een open houding, waarbij intuïtie en gevoel een belangrijke rol spelen. We hanteren Bijbelse principes bij de coaching.

Denk je erover na om bij ons een coachingstraject aan te gaan, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je voorkeur voor een eenmalig coachingsgesprek ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ga hiervoor naar Ons Aanbod.