Welkom

Leef jij in angst en wil je meer in vrijheid leven?
Maak jij je zorgen over de toekomst en wil je meer onbevangen zijn?
Ben je vaak moe en wil je meer energie?
Heb jij last van stress en wil je meer ontspannen?
Ben je geregeld ziek of zit je niet lekker in je vel en wil je gezond zijn?
Heb jij burn-out verschijnselen en wil je meer rust ervaren?
Ervaar jij je leven als doelloos en wil je tot je (ware) bestemming komen?
Heb je overgewicht of wil je om een andere reden gezonder en bewuster gaan eten?

Mocht jij je herkennen in één van de hierboven genoemde situaties, dan ben je bij Coachingspraktijk Overduin aan het juiste adres. Tien van de tien keer worden dit soort dingen veroorzaakt door de overtuigingen die jouw bewustzijn (binnenwereld) bepalen. En jouw binnenwereld bepaalt vervolgens hoe jouw leven (buitenwereld) er uit gaat zien. We richten ons met de coaching vooral op de overtuigingen die je van huis uit hebt meegekregen of die je jezelf hebt eigen gemaakt. Hoe dieper deze overtuigingen geworteld zijn, hoe meer invloed ze uitoefenen op ons leven van alledag.

Onze manier van coachen kenmerkt zich als rustig, empathisch en vanuit een open houding, waarbij intuïtie en gevoel een belangrijke rol spelen. Daarnaast zullen we indien nodig je ook confronteren en je helpen bij het reflecteren op jezelf.

We hanteren Bijbelse principes bij de coaching, maar dat wil niet zeggen dat je christen moet zijn of moet worden. Geloven dat er meer is tussen hemel en aarde is wel van belang, omdat daarin de kracht van onze werkwijze ligt.

Denk je erover na om bij ons een coachingstraject aan te gaan, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je voorkeur voor een eenmalig coachingsgesprek ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ga hiervoor naar Ons Aanbod.