Welkom

We leven in een bijzondere tijd. Er is veel onrust en rumoer in de wereld om ons heen. Het zou zomaar kunnen dat dit voor onrust, verwarring of misschien wel angst en somberheid in jouw binnenste zorgt. Voor dat je het weet zit je in een negatieve vicieuze cirkel, die voelt als een gevangenis waarin je vast zit. Om deze vicieuze cirkel te doorbreken, is het van belang om vrede en rust te vinden in je binnenwereld. Ben jij daar naar op zoek? Dan ben je bij Coachingspraktijk Overduin aan het juiste adres.

Onrust, angst en somberheid zijn vaak het gevolg van onze (rationele) overtuigingen. Hoe dieper deze overtuigingen geworteld zijn, hoe meer invloed ze uitoefenen op ons leven van alledag. We zullen hier tijdens de coaching uitgebreid bij stilstaan.

Onze manier van coachen kenmerkt zich als rustig, empathisch en vanuit een open houding, waarbij intuïtie en gevoel een belangrijke rol spelen. Hoewel we met de coaching Bijbelse principes hanteren, is het geen noodzaak om het christelijk geloof of een ander geloof aan te hangen.

Denk je erover na om bij ons een coachingstraject aan te gaan, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je voorkeur voor een eenmalig coachingsgesprek ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ga hiervoor naar Ons Aanbod.