Welkom

Wij zijn Petra en Peter Overduin. Wij geloven dat God voor ieder mens een unieke bestemming heeft en dat God ook krachtig in onze wereld wil werken door echtparen, gezinnen en families heen. Het is onze passie en onze kracht om mensen hun persoonlijke roeping te laten ontdekken, zodat ze daarin zullen gaan wandelen.

Er lopen heel wat christenen rond met een diep verlangen om te dienen in het koninkrijk van God, maar ze laten zich weerhouden door zaken als verdriet, teleurstelling, ontmoediging, relatieproblemen, minderwaarheidsgevoelens, angst, depressie en ziekte.

Coaching vanuit apostolisch herderschap helpt je om tot innerlijke genezing te komen, waardoor het harde juk en de zware last van het leven van je afvalt en je werkelijk in vrijheid kunt gaan wandelen. Vandaaruit zal je bevestigd worden in de bediening waartoe God jou heeft geroepen.

Het coachingstraject Van Brein naar Bewustzijn dat wij hebben ontwikkeld is gebaseerd op geestelijke principes vanuit de Bijbel en op onze persoonlijke ervaring met zowel een wandel vanuit het vlees als met het wandelen in de Geest.

Overweeg je om dit traject te volgen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je voorkeur voor een eenmalig coachingsgesprek (een wandeling of een diner) ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ga hiervoor naar Ons Aanbod.

Individuele coaching is altijd mogelijk, maar als je getrouwd bent of een levenspartner hebt, dan dagen we jullie uit om samen te komen.