Welkom

Wij zijn Petra en Peter Overduin. Wij geloven dat het Koninkrijk van God niet aan tijd en plaats gebonden is en dus altijd en overal realiteit is. Het is onze passie en onze kracht om mensen te coachen in de bewustwording van het Koninkrijk van God, waardoor ze in hun bestemming gaan wandelen.

Er lopen heel wat mensen rond met een diep verlangen naar het koninkrijk van God, maar ze laten zich weerhouden door zaken als verdriet, teleurstelling, ontmoediging, relatieproblemen, minderwaarheidsgevoelens, angst, depressie en ziekte. De valkuil is dat we deze problemen als uitgangspunt nemen en menen het Koninkrijk van God door tekenen en (genezings)wonderen dichterbij te moeten brengen. Dit pad heeft bij veel (ex-)christenen tot desillusie en ongeloof geleid.

Het Koninkrijk van God is hier en nu in haar volle glorie aanwezig. We hoeven het Koninkrijk niet te bouwen of dichterbij te brengen, ook niet door tekenen en genezingswonderen. Het is een kwestie van bewustwording van het Koninkrijk, waarna tekenen en wonderen de blijde boodschap van het Koninkrijk zullen volgen.

Het coachingstraject Van Brein naar Bewustzijn dat wij hebben ontwikkeld is gebaseerd op geestelijke principes vanuit de Bijbel en op onze persoonlijke ervaring met zowel een wandel vanuit het vlees (ego) als met het wandelen in de Geest.

Overweeg je om dit traject te volgen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je voorkeur voor een eenmalig coachingsgesprek (een wandeling of een diner) ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ga hiervoor naar Ons Aanbod.

Individuele coaching is altijd mogelijk, maar als je getrouwd bent of een levenspartner hebt, dan dagen we jullie uit om samen te komen.