Dinergesprek

Tijdens het genot van een heerlijke maaltijd een goed gesprek hebben over de dingen waar het in het leven werkelijk om gaat? En daarop eerlijke en uitdagende feedback ontvangen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Je kan het Dinergesprek boeken voor één of voor twee personen.  

De maaltijd zal vegetarisch of veganistisch zijn. Heb je voorkeur voor een veganistische maaltijd, dan horen we dat graag vooraf. Een eventuele voedselallergie kan ook vooraf worden doorgegeven. We schenken geen alcoholische drank.

We werken bij al onze activiteiten op basis van het Bijbelse principe dat de arbeider zijn loon waard is. Je bepaalt zelf na afloop wat het je waard is (geweest). Daarnaast mag je het bedrag dat je wilt geven laten afhangen van je financiële draagkracht. Iemand die wat minder draagkrachtig is, kan zo voor een lager bedrag de coaching/activiteit volgen en iemand die voldoende te besteden heeft, kan misschien wat meer geven. Voor het bedrag dat je uiteindelijk geeft, wordt een factuur opgesteld in verband met de administratieve verwerking in de boekhouding.