Wandelen met God – Wandel je mee?

0 Comments

Elke ochtend maak ik een wandeling van circa 1,5 uur in het Hitland park achter ons huis. Ik stel mij dan voor dat ik in de hof van Eden wandel. En omdat alles wat wij in de buitenwereld waarnemen een projectie is vanuit onze binnenwereld (ons bewustzijn) stel ik mij voor dat ik in de heilige tuin van mijn binnenste rondwandel. Op die manier ga ik elke dag het heilige van de tempel van mijn lichaam binnen, mijn binnenkamer.

Wat ik in het heilige van mijn tempel zoal tegenkom?

Allereerst de gouden kandelaar die het Licht van Christus verspreidt. Het Licht is als zalfolie die mij gezondheid, kracht, vrijheid en vrede schenkt. Maar ook de tafel met de toonbroden, die voor mij een teken zijn van de goddelijke voorziening in mijn levensonderhoud en om daarnaast ook nog uit te kunnen delen. Verder staat er het reukofferaltaar als teken van dankbaarheid voor alles wat mij toevalt en voor wie ik mag zijn. Een geliefde zoon van God, de heerlijkheid van de Heer, een gezalfde des Heren, een koninklijke priester, een geroepen apostel en het Licht der wereld dat de duisternis op aarde zal verdrijven. Tot slot kom ik ook nog een ‘iemand’ tegen in het heilige van mijn tempel….

Als jij het heilige in de tempel van jouw lichaam binnengaat, zal je er hetzelfde aantreffen. Al wandelend zal je ook mij tegenkomen en alle andere openbaar geworden zonen van God (m/v). We zijn in de Geest namelijk één. Hoe we verder over allerlei theologische onderwerpen denken, doet er niet toe. We kennen elkaar van binnenuit en ervaren een verbondenheid, die alle verstand te boven gaat.

Verlang jij er naar om in de Geest te wandelen, om jezelf bewust te worden van wie je als mens van nature bent? Bewoner van de geestelijke tempel, een gezalfde des Heren, Christus.

We wandelen graag een poosje met je mee om je de overstap te laten maken van Brein naar Bewustzijn. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *