Er is hoop en verwachting voor iedereen!

0 Comments

Lieve zus, lieve broer,
Ja, ik bedoel jou, lieve medemens!

Ik weet uiteraard niet in wat voor situatie jij je op dit moment bevindt. Misschien gaat het wel top met je, maar het zou ook zomaar kunnen dat het water je in deze verwarrende tijd aan de lippen staat. Is dat laatste het geval, lees dan vooral even verder!

Ik geloof dat er voor iedereen hoop en verwachting is, ongeacht hoe hoog de nood is of hoe diep je voor je gevoel bent weggezakt. En dan niet als een mooie belofte voor ergens ver weg in de toekomst, maar hoop en verwachting die je op dit moment uitkomst kan bieden. Waardoor je in de huidige situatie Licht gaat zien aan het einde van de tunnel; Licht dat vanaf nu iedere dag een stap dichterbij zal komen.

Ik wil je een sleutel aanreiken die in ieder slot (elke situatie) past, maar jij bent zelf de enige die deze sleutel om kan draaien in jouw slot. De sleutel is jouw zelfbeeld en het slot waar de sleutel voor bedoeld is, is jouw gedachtewereld! Door negatieve gedachten over jezelf draai je jouw situatie op slot en zal het donker blijven. Door positieve gedachten over jezelf open je jouw situatie voor het Licht van Christus. Het Licht van Christus kan iedere donkere uitzichtloze situatie omkeren in Licht en Hoop.

Ik weet als geen ander wat het is om te werken aan een positief zelfbeeld en hoe dat je leven ten goede kan veranderen. Dat is niet altijd even makkelijk, maar uiteindelijk wel de enige remedie om je huidige situatie te veranderen. Mocht je hier hulp bij kunnen gebruiken, dan ben je van harte welkom voor een eenmalig en vrijblijvend gesprek. Eén gesprek kan je al behoorlijk wat lucht geven en je wereld compleet veranderen. Klik hier voor het maken van een afspraak.

PS Delen van dit bericht wordt bijzonder gewaardeerd!

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *