Doneren

De arbeider is zijn loon waard.” (Lukas 10:7)

We werken bij al onze activiteiten op basis van het Bijbelse principe dat de arbeider zijn loon waard is. Je bepaalt zelf na afloop wat het je waard is geweest. Daarnaast mag je het bedrag dat je wilt geven laten afhangen van je financiële draagkracht. Iemand die wat minder draagkrachtig is, kan zo voor een lager bedrag de coaching/activiteit volgen en iemand die voldoende te besteden heeft, kan misschien wat meer geven. Voor het bedrag dat je uiteindelijk geeft, wordt een factuur opgesteld in verband met de administratieve verwerking in de boekhouding.

Hebben onze activiteiten en blogs van Coachingspraktijk Overduin en/of Way of Grace je geïnspireerd in je geloofsleven of ben je erdoor bemoedigd? Als dat zo is, zou je dan willen overwegen om een financiële bijdrage te doen? Met je bijdrage stel je ons in staat om ons vernieuwende werk ten aanzien van de christelijke kerk in Nederland en het persoonlijke geloof te blijven doen.

Je kunt hier op twee manieren aan bijdragen:
1) Door een bedrag over te maken op rekening NL10 KNAB 0259 8642 77 t.n.v. Coachingspraktijk Overduin. Dit bedrag komt ten goede aan ons levensonderhoud. Deze vorm van doneren is niet belasting aftrekbaar.

2) Door een bedrag te doneren aan stichting Way of Grace. Vanuit deze stichting werken we aan een nieuwe Reformatie van de christelijke kerk in Nederland. Deze vorm van donatie is wel belasting aftrekbaar. Voor deze keuze gaat u naar de doneerpagina op de website van stichting Way of Grace.