Doneren

De arbeider is zijn loon waard.” (Lukas 10:7)

We werken bij al onze activiteiten op basis van het Bijbelse principe dat de arbeider zijn loon waard is. Cliënten bepalen zelf na afloop wat het hen waard is geweest. Daarbij kunnen ze het bedrag dat ze willen geven laten afhangen van hun financiële draagkracht. Iemand die wat minder draagkrachtig is, kan zo voor een lager bedrag coaching ontvangen en iemand die voldoende te besteden heeft, kan misschien wat meer geven.

Ben je door de (online) activiteiten van Coachingspraktijk Overduin of Way of Grace geïnspireerd in je (geloofs)leven, ben je erdoor bemoedigd of heeft het je een stap verder gebracht? Dan vragen we je allereerst om het ons te laten weten! Het bemoedigt ons om door te gaan. Daarnaast vragen we je om een donatie te overwegen. Met je bijdrage stel je ons in staat om verder te bouwen aan de vernieuwingsbeweging die gericht is op zowel de christelijke kerk in Nederland in het algemeen als op het persoonlijke geloofsleven van christenen.

Je kunt op twee manieren bijdragen:
1) Door een bedrag over te maken op rekening NL10 KNAB 0259 8642 77 t.n.v. Coachingspraktijk Overduin. Dit bedrag komt ten goede aan ons levensonderhoud. Deze vorm van doneren is niet belasting aftrekbaar.

2) Door een bedrag te doneren aan stichting Way of Grace. Vanuit deze stichting werken we aan een nieuwe Reformatie van de christelijke kerk in Nederland. Deze vorm van donatie is wel belasting aftrekbaar. Voor deze keuze gaat u naar de doneerpagina op de website van stichting Way of Grace.