Workshop

Verander de wereld door je ware Zelf te zijn

Schuilt er in jou een wereldverbeteraar, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Het bekende spreekwoord luidt: “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Door aan jezelf te werken, werk je aan de wereld! Valt er dan zoveel te werken aan jezelf?
Nee, dat niet. Gewoon Je Zelf Zijn, meer niet!

Ik kan erover meepraten dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Ondanks de struggles of life bleef de wereldverbeteraar in mij naar boven komen. Met enthousiasme en passie neem ik je mee in mijn visie op hoe je werkelijk Je Zelf kunt Zijn en daarmee de wereld kunt verbeteren. Het begint dus echt bij jezelf! Ik heb een christelijke achtergrond, ben theoloog en een echte ‘out of the box’ denker. Verwacht van mij dus geen geijkte christelijke theologie, maar een vernieuwende kijk op de werkelijkheid.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de Workshop. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur, waarna er nog gelegenheid is om na te praten. De workshop wordt bij voldoende aanmeldingen op een nader te bepalen locatie gegeven.

Er wordt weer een workshop gepland als er voldoende belangstelling is. De adresgegevens van de locatie waar de workshop gegeven wordt, ontvang je na aanmelding. Aanmelden kan via een reactie of per e-mail naar: info@cpo-lifecoach.nl.

We werken bij al onze activiteiten op basis van het Bijbelse principe dat de arbeider zijn loon waard is. Je bepaalt zelf na afloop wat het je waard is (geweest). Daarnaast mag je het bedrag dat je wilt geven laten afhangen van je financiële draagkracht. Iemand die wat minder draagkrachtig is, kan zo voor een lager bedrag de coaching/activiteit volgen en iemand die voldoende te besteden heeft, kan misschien wat meer geven. Voor het bedrag dat je uiteindelijk geeft, wordt een factuur opgesteld in verband met de administratieve verwerking in de boekhouding.