Lifecoaching

Je kunt gebruikmaken van onze Lifecoaching als je de kwaliteit van je leven op een bepaald punt wil verbeteren. Alles waar je in het leven mee te dealen hebt, komt hiervoor in aanmerking. Het standaard traject voor Lifecoaching bestaat uit vijf gesprekken van een à anderhalf uur; het kennismakingsgesprek niet meegerekend. 

Tijdens het eerste gesprek stellen we één haalbaar doel op, waar jij aan wilt werken. Gedurende het coachingtraject werken we dit verder uit en ondersteun ik je maximaal in het bereiken van jouw doel. Daarbij zal de focus liggen op het onderkennen van belemmerende overtuigingen en zullen we aan een positief Zelfbeeld en Zelfacceptatie werken.

Mocht in de loop van het coachingtraject blijken dat vijf afspraken niet voldoende zijn, dan kunnen er altijd nog extra afspraken worden gemaakt.

We werken bij al onze activiteiten op basis van het Bijbelse principe dat de arbeider zijn loon waard is. Je bepaalt zelf tijdens of na het traject wat het je waard is (geweest). Daarnaast mag je het bedrag dat je wilt geven laten afhangen van je financiële draagkracht. Iemand die wat minder draagkrachtig is, kan zo voor een lager bedrag de coaching volgen en iemand die voldoende te besteden heeft, kan misschien wat meer geven. Voor het bedrag dat je uiteindelijk geeft, wordt een factuur opgesteld in verband met de administratieve verwerking in de boekhouding.