Dromenvanger 7.7

Ieder mens, niemand uitgesloten, heeft een DROOM, waarvoor men leeft. Misschien ligt jouw droom wel ergens op de bodem van je hart. Je bent je misschien niet eens bewust van jouw specifieke droom. Toch is het de bedoeling dat jij iets met jouw droom gaat doen.

Als DROMENVANGER 7.7 willen we jouw droom ‘vangen’, zodat jij jouw specifieke droom kunt gaan waarmaken in je leven!

Hoe werkt het?
Iedereen maakt wel eens iets mee in zijn/haar leven, waarvan je achteraf dacht, waarom gebeurde dat nu op dat moment? Het kan een concrete gebeurtenis zijn of een voorwerp dat iets bij je opriep, een bijzondere ervaring of een droom tijdens je slaap. Ik geloof dat juist de dingen die je als bijzonder ziet, maar die je zelf niet meteen kunt plaatsen of duiden, iets zeggen over de DROOM die in jou leeft.

Als jij op zoek bent naar de droom in/voor jouw leven, vertel ons dan jouw bijzondere verhaal. Probeer zo duidelijk mogelijk de gebeurtenis, ervaring of droom te beschrijven, ook de details die voor jou misschien niet belangrijk zijn. Daarnaast vragen we drie dingen over jou. Je voornaam, je leeftijd en waar je als kind van droomde.

Na drie (werk)dagen krijg je van ons een bericht terug met onze gedachten over jouw verhaal.

Wil je ons als DROMENVANGER 7.7 inschakelen, laat dan je verhaal en de gevraagde gegevens achter op de contactpagina of via de chatfunctie van de website (rechts onderin).

DROMENVANGER 7.7 kost niets, alleen moet je even de drempel over om je verhaal te doen. Bedenk dat geen gebeurtenis, ervaring of droom te gek voor woorden is, zowel letterlijk niet als figuurlijk niet. Schroom dus niet en vertel je eerlijke verhaal.